Alle soorten van wenkbrauwstyling 


Beauty & Tan is gespecialiseerd in permanente make up in Soest. Sommige hebben last van dunne wenkbrauwen, of het zijn misvormd, te lichte haartjes en wordt je moe van om elke dag je wenkbrauwen te bewerken? Met permanente make up is het mogelijk om op natuurlijke wijze een prachtige wenkbrauwen te krijgen.

Resultaat?


Altijd mooie resultaat! Na het zwemmen, als je uit de bed stapt of naar het strand gaat.

Wenkbrauwen epileren waxen harsen

Bij beauty&tan kunt u ook terecht als u uw wenkbrauwen een boost wil geven. Dit noemen we wenkbrauwstyling. Wenkbrauwstyling houdt in dat het belangrijkste in uw gezicht mooier gaan maken. Wenkbrauwen vormen uw gezicht en zijn daarom een belangrijk deel van uw uiterlijk. Door uw wenkbrauwen weer mooi strak in vorm te maken geeft dit ook meteen een wenkbrauwlift. Laat de wenkbrauwspecialist u adviseren.

Wenkbrauw epileren

Door het modelleren en epileren van uw wenkbrauwen krijgt u wen fris en verzorgd uiterlijk. Epileren van wenkbrauwen lijkt makkelijk maar is voor velen nog best moeilijk. In overleg met u zal de wenkbrauwspecialist het juiste model voor uw wenkbrauwen in vorm brengen.

Harsen wenkbrauwen

Een andere vorm van wenkbrauwstyling is ook snellere en effectieve behandeling van de wenkbrauwen; het harsen. Hiermee worden de kleine donshaartjes sneller en beter verwijderd en geeft het een geheel een strakkere uitstraling.

harsen-wenkbrauwen

Verven van wimpers of wenkbrauwen

Voor het epileren of harsen van de wenkbrauwen overlegt de wenkbrauwspecialist met u de kleuren voor het verven van uw wenkbrauwen en wimpers. Een goede verzorging van uw wenkbrauwen en wimpers na een gezichtsbehandeling doet veel voor uw gezicht. Naast het feit dat uw oogopslag er sprekender op wordt ontstaat er ook een natuurlijke uitstraling waardoor de aandacht op uw ogen gericht zal zijn.

Permanente make up wenkbrauwen

Bij beauty&Tan kunt u ook terecht voor permanente make up. Dit is een specialistische behandeling om permanent mooie wenkbrauwen te hebben. Permanente Make Up wenkbrauwen is geschikt voor mensen;

  • Voor wie geen of bijna geen wenkbrauwen heeft.
  • Voor wie dagelijks de wenkbrauwen moet bijtekenen op moet poederen.
  • Voor wie overdag steeds de wenkbrauwen moet bijwerken
  • Voor wie geen wenkbrauwen meer heeft door chemo of alopeci
  • Voor wie de wenkbrauwen niet helemaal doorlopen

permanente-20makeup4

Er zijn verschillende technieken van permanente make up voor uw wenkbrauwen welke wij onderstaand kort zullen behandelen.

wenkbrauwen hairstrokes

Wilt u wenkbrauwen die er zo natuurlijk mogelijk uitzien? Heeft u zelf geen of nauwelijks haartjes meer in de wenkbrauwen dan is de hairstroke techniek ideaal om ze er zo natuurlijk uit te laten zien met permanente make up. Heedr u van nature wel wenkbrauwen, maar zijn ze dun of moet de vorm van de wenkbrauwen wat gecorrigeerd worden, dan is de hairstroke techniek ook een goede keuze voor u. U zult, zelfs van dichtbij, moeilijk het verschil kunnen waarnemen.

Geschaduwde wenkbrauwen(Shaded)

Geschaduwde wenkbrauwen zijn met name geschikt als de kleur van uw eigen wenkbrauwen erg licht(bijvoorbeeld blomd) is. Door een schaduw van permanente make up achter uw eigen wenkbrauwen aan te brengen worden deze veel sprekender.

Wenkbrauwen combi shaded hairstrokes 3d

Deze behandeling is een combinatie van de shaded wenkbrauwen en de hairstroke techniek. Er word d.m.v. Permanente make up een schaduw achter uw wenkbrauwen aangebracht waarna deze met de hairstroke techniek worden opgevuld. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zomaar de beslissing neemt om PMU voor uw wenkbrauwen te laten aanbrengen. Wij bieden u hiervoor een gratis consult aan. Tijdens dit consult bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor de PMU en laten wij u zien welk resultaat u kunt verwachten. U kunt ook eens kijken bij een greep uit de resultaten die we al bereikt hebben met pmu van de wenkbrauwen bij beauty&tan.

Tarieven pmu wenkbrauwen

Wenkbrauwen hairstroke of shaded 2 behandelingen.
EUR195,-

Na 1 jaar EUR 95,-

Na 2 jaar EUR155,-

Wenkbrauwen combi shaded hairstrokes 3 behandelingen
EUR 265,-

Nabehandeling

Na 1 jaar EUR135,-

Na 2 jaar EUR185,-

epileren

Soorten technieken

  • 3D- hairstroke: Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes getekend, waardoor niemand ziet dat het permanente make-up is.
  • Penseeltechniek: Een nieuwe techniek is de penseeltechniek, waarbij de hairstrokes nog dunner worden aangebracht met behulp van een penseel. Deze techniek is zeer geschikt voor mensen die heel weinig haar hebben en een zo natuurlijk mogelijk resultaat willen. Omdat deze techniek uit Korea met een penseel wordt aangebracht vervaagt deze iets sneller en heeft na ca. driekwart jaar een nabehandeling nodig. Heel geschikt dus voor mensen die de wenkbrauw trends willen volgen.
  • Grafic methode: Als je van zeer strak gevormde wenkbrauwen houdt, dan is de grafic wenkbrauw zeer geschikt.
  • Schaduw methode: Voor de wat oudere dames, of dames met een wat zachter gezicht is de schaduwtechniek het mooiste. Hiermee wordt de wenkbrauw mooi vol, zacht en poederig.

permanent-makeup

makeupwenkbrauwen

Niet meer van echt te onderscheiden! Permanente make-up kan je te dun geëpileerde wenkbrauwen weer mooi vol maken. Permanente make-up heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor het niet meer van echt te onderscheiden is. Waar vroeger harde strepen de plek van weggeschoren wenkbrauwen innamen, worden nu haartjes nagebootst, waardoor de wenkbrauw echt heel natuurlijk lijkt! Deskundig en professioneel Beauty &  Tan is zeer deskundig in het aanbrengen van permanente make-up. Met talent en passie voor het vak, naast de beste opleiding op zak, ben je ervan verzekerd dat je een specialist kiest voor je wenkbrauwen. Je wilt toch niets anders dan kwaliteit voor zoiets langdurigs als je permanente make-up? Beauty & Tan doet er alles aan om up-to-date te blijven van de allernieuwste behandeltechnieken.

Beauty & Tan werkt met de allerbeste pigmenten, wat bijdraagt aan een mooi eindresultaat. Heb je na het lezen nog vragen, of wil je eens langskomen in de salon voor een gratis intake, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of maak direct een afspraak via online afspraak:

Online Afspraak maken?


Maak afspraak binnen 20 seconden en ontvang een afspraak bevestigingsmail van ons

 

Laden...