Nagels laten maken?

Uw nagels laat u in Soest verzorgen door Beauty & Tan Nails. Wij zijn van alle trends op de hoogte en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Van diverse typen kunstnagels tot een manicure: het kan allemaal.

 

Keuzes voor de nagelsWanneer u uw nagels laat verzorgen door Beauty & Tan Nails uit Soest, hebt u diverse keuzes.

  • U kunt bij ons kunstnagels laten plaatsen, bijvoorbeeld acrylnagels, solar nagels of schelpen. We verzorgen ook het opvullen, repareren en verwijderen van uw kunstnagels.
  • Uw eigen nagels kunt u laten stralen met een gel laque of een french manicure. Zo bereiken we een natuurlijk glanzend resultaat.
  • Tevens kunt u bij ons terecht voor een manicure, om uw handen en nagels eens lekker te laten verzorgen.

We adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u graag voorbeelden zien zodat u een goede keuze kunt maken. De prijzen van de diverse opties vindt u op deze website.

 

 

 

nagels 2

Gelnagels

nagels

 

 

Harde en Zachte nagels

Gelnagels, oorspronkelijk ook wel bekend als nagelextensions, zijn gemaakt met een speciale gel die zal verharden onder ultraviolet licht (UV) of lichtemitterende diode (LED). Echter, recent gebruik van de uitdrukking omvat vele nagel diensten die gebruik maken van gels, waaronder de zeer populaire gel polish manicure en gellak. Voor het zetten van gelnagels wordte gebruik gemaakt van twee typen gel, harde en zachte gel. Harde gel heeft zijn naam gekregen omdat het na het uitharden hard genoeg is om te gebruiken als een nagelextensions. Nagelextensions zijn kunstnagels gemaakt met een nagelproduct voorbij de rand van de natuurlijke nagel.

Zachte gel verwijst naar gelnagel producten die te zacht zijn om een kunstnagel te creëren. Dit omvat gel poetsmiddelen en dikkere gels bedoeld voor het bedekken van de nagels. Gel poetsmiddelen worden gebruikt voor de steeds populairder wordende gelnagel manicures. Deze manicures, die worden uitgevoerd door ervaren en getrainde professionals, zijn zacht voor de natuurlijke nagel en blijft minstens enkele weken intact met een hoge glans en geen scheurtjes, ribbels of afbladdering. Het product dat wordt gebruikt voor kunstnagels of gelmnagels te maken is een specifiek soort gel, dat niet verward moet worden met de producten die worden gebruikt voor acrylnagels. Deze worden namelijk gemaakt met behulp van een vloeibar monomeer en een polymeer poeder.

Geurloos acryl

Acrylnagels staan bekend als een steviger, duurzamer alternatief voor gelnagels. De acryl nagellak wordt aangebracht over je natuurlijke nagel, en kan ook worden gebruikt om de natuurlijke nagel te verlengen. Je mengt een vloeistof (een zogenaamde monomeer) met een poeder (een zogenaamde polymeer) en breng het mengsel aan op je nagel waar het zal verharden. Ik hoop dat jullie allemaal hebben meer geluk om dit te doen dan ik deed toen ik voor het eerst begon. Om een of andere reden kon ik niet begrijpen hoe het te doen, ging het stuk meer mis dan het goed ging. Door mijn jarenlange ervaring met het gebruik van acrylnagels kan ik echter precies zeggen hoe je deze het beste kunt aanbrengen. Hieronder lees je precies wat je nodig hebt en welke stappen je moet volgen. geurloos acryl en over solar nagels kan ik helemaal geen info vinden die moet er wel bij

gelnagels-french-manicure

Maak afspraak

Laden...