Haren laten knippen?

Ons enthousiaste medewerkers van goed opgeleide stylisten staat voor u klaar om uw haar geheel naar uw wens te knippen en/of kleuren.

We merken dat steeds meer mensen de behoefte hebben om direct na het knippen hun haar zélf te stylen. Daarom bieden wij je, als extra service de gelegenheid om je net geknipte haar, ook te laten föhnen en verbeteren. Daar is Beauty & Tan jaren lang gespecialiseerd in!

Beauty & Tan doet het anders. In een moderne omgeving bieden we je een perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. We werken met afspraak vanwege drukte. De wachttijd is niet, doorgaans zul je direct geholpen kunnen worden.

Keuzes tussen: man knippen, vrouw knippen, kinderen knippen, verven, verven met olaplex van donker naar licht, highlights, opsteken, fohnen, stijlen met steampod, keratinebehandeling (hoofdmassage incl masker) en ontkroezen luxe behandeling.

Door Olaplex verandert je haar!

Beschadigd en onverzorgd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

HOE WERKT OLAPLEX?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

olaplex

Keratine behandeling?

Gezond, makkelijk handelbaar en pluisvrij haar… wie wil dat nu niet? In onze kapsalon hebben wij de de beste merk van keratine behandeling. Deze behandeling is geschikt voor alle haartypen en verandert droog, pluizig, statisch en weerbarstig haar in een glad, handelbaar, sexy en pluisvrij kapsel.

Met de keratine behandeling brengen we de keratine diep in het haar. Hierdoor blijft uw haar 3 tot 5 maanden uiterst soepel vallen en zijdezacht aanvoelen. De keratine behandeling is geen relaxer of straightener, uw haar houdt zijn natuurlijke slag of krul. Het haar wordt glanzender, zachter en gezonder, waardoor het wel gladder lijkt. Na 3 tot 5 maanden zal het effect van de keratine behandeling geleidelijk verdwijnen door het wassen.

Geschikt voor alle haartypen

Keratine is een lichaamseigen eiwit dat in huid en haar voorkomt. Hierdoor kan de keratine behandeling toegepast worden op chemisch behandeld haar (geverfd, gepermanent of gestraightened), haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater, hairextensions van echt haar, maar ook op onbehandeld haar dat erg weerbarstig of pluizig is.

Maak afspraak

Laden...