Fruitzuur peeling behandeling


De meest effectieve peeling

De fruitzuur peelingen zijn de meest effectieve peelingen op basis van een fruitzuur dat de dode huidcellen verwijdert en de huid aanzet tot een snellere vernieuwing van de cellen.

Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur (meest bekende), melkzuur, appelzuur, wijnsteenzuur, salicylzuur en azelainezuur. Hoe kleiner de molecuul, des te dieper deze de huid in gaat. Glycolzuur heeft de kleinste molecuul waardoor deze ook het diepste kan komen. Daarnaast is er nog amandelzuur dat zeer mild is en langzaam de huid in zakt.

fruitzuurbehandeling1

Verjongeren van huid!

Met een fruitzuur peeling gaan we dus ook de huid echt peelen doordat deze het meest effectief is. Hiermee kunnen we dus ook een huid verjongen. Met een fruitzuur peeling kunnen we dan pas echt spreken van een peeling. Daarnaast kunnen we met fruitzuren ook huidproblemen effectief aanpakken waaronder acne, pigmentvlekken, grove huidstructuur enz. Dit kan alleen met peelingen die in de praktijk bij een specialist worden gedaan en daarnaast thuis producten te gebruiken die ook fruitzuren bevatten.

Maak afspraak voor Fruitzuur peeling behandeling

Laden...