Cursus wenkbrauwstyling incl. henna tinting met certificaat.


Word een wenkbrauw specialist! Het geheim achter perfecte wenkbrauwen? De vorm! De meeste wenkbrauwen hebben al grotendeels de vorm die het beste bij het gezicht past. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is bijschaven en de vorm te verfijnen. Tijdens deze cursus leer je diverse technieken voor het perfect ontharen, modelleren en kleuren van de wenkbrauwen. Deze cursus is geschikt voor ieder die wenkbrauwspecialist wil worden. Het op de juiste manier epileren van de wenkbrauwen of het gebruiken van de juiste kleur verf bij het verven van de wenkbrauwen is zeker niet altijd eenvoudig.

bnr_browextend_info_sm_2

Het creëren van de juiste vorm of model voor de wenkbrauwen is heel belangrijk. Een verkeerd model wenkbrauw geeft een totaal ander beeld van jouw cliënt; een wenkbrauw moet bij het gelaat passen! De verf van Godefroy heeft de eigenschap ook de huid mee te tinten waardoor er een mooie volle wenkbrauw gecreëerd kan worden.

Het is echter niet geschikt om er nieuwe vormen mee te creëren. De hechting op de huid hangt ook sterk af van het huidtype. Tijdens deze cursus geven wij u tips en vertellen we alles over deze verf. Wanneer wel en niet toe te passen om zo toch uw klant tevreden naar huis naar te laten gaan.

Cursusinhoud:

✓ Theorie
✓ Bepalen wenkbrauwvorm
✓ Kniptechniek bij wenkbrauwen
✓ Waxen met filmhars
✓ Epileren
✓ Henna Tinting

Starterspakket:

✓ Pincet
✓ Wenkbrauwschaartje
✓ Wenkbrauwborsteltje (5 stuks)
✓ Henna verf lichtbruin – 20 capsules
✓ Henna verf midden bruin – 20 capsules
✓ Henna verf donkerbruin – 20 capsules
✓ Kwastjes
✓ Verfbakjes

________________________________

Kosten Cursus inclusief starterspakket € 229,- excl. BTW (€ 277.09 incl. BTW) ________________________________

Wilt u deze behandeling graag in de salon aanbieden?

Aanmelden voor een cursus wenkbrauwstyling incl. Henna Tinting kan via: info@beautytan.nl of via het contactformulier op de site.

Vul uw gegevens in:

De cursus wenbrauwstyling incl. Henna Tinting bestaat uit een dagdeel met een theorie en een praktijk gedeelte. Voor het praktijk gedeelte heeft u één model nodig. Wij verzorgen het demonstratiemodel.

U krijgt bij het behalen van de cursus certificaat uitgereikt Voorwaarden model:

[✅] niet te weinig wenkbrauwhaar [✅] waarbij te waxen en te epileren valt [✅] vaker heeft geverfd (de verf hecht ook aan de huid waardoor het resultaat soms erg opvallend kan zijn).

De trainingsdata en -tijden zijn voor deze cursus op maandag en dinsdag. Indien een andere dag u beter schikt kan dit uiteraard in overleg (ook eventueel in de avonden mogelijk).