Cursus tanden bleken


De behandeling tanden bleken wordt steeds populairder. Daarom bieden steeds meer schoonheidssalons dit aan in hun praktijk. Echter, zonder kennis en ervaring is het moeilijk om de behandeling correct uit te voeren. Beauty&Tan biedt een gecertificeerde opleiding tanden bleken aan. Onze praktijkgerichte opleiding duurt een dagdeel en is met name gericht op behandelaars, werkzaam in de beautybranche. Voor het praktijkgedeelte heeft u een model nodig, deze mag direct met u meekomen.

tandenbleken-wit

Wat Houdt Cosmetisch tanden bleken in? Wij werken op basis van natuurproducten hierdoor vindt er geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Deze verandert alleen door stoffen met een lage PH-waarde (zure stoffen). Er vindt wel een hele lichte demineralisatie plaats. Dit zijn bouwstoffen die aan het glazuur onttrokken worden. Dit effect is echter zo minimaal dat het tandglazuur vanzelf binnen 24 uur alweer volledig hersteld is door de mineralen uit het speeksel. De calcium/fosfaatverhouding is na zes uur bleken hetzelfde als na het drinken van een blikje Cola. Wij bleken hooguit 1,5 uur, in deze verhouding verandert dus ook nagenoeg niks.

Indeling Cursus

Hoe ziet de opleiding Tanden Bleken eruit? Aan het begin leert u met behulp van het cursusmateriaal de theoretische basis van cosmetisch tanden bleken. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Historie Tanden Bleken (voor en na 2012)
  • Waterstofperoxide versus non-peroxide bleken
  • Verschil beautysalon-tandartspraktijk
  • Kleurbepaling tanden
  • Verwachtingspatroon en resultaat Behandelmethodes
  • Voorbehandeling
  • Bitje versus mondspreider
  • Aanbrengen van de bleekgel
  • Nazorg Commerciële aspecten van het tanden bleken

 

Zelf aan de slag

Na het theoriegedeelte gaat u zelf aan de slag. U leert de fijne kneepjes van het vak. Naast het goed en precies aanbrengen van de gel, leert u ook om zo efficient mogelijk te werken. Hierdoor houdt u de kosten laag. Na afloop bent u instaat om de juiste diagnose te stellen en de behandeling goed, veilig en efficiënt uit te voeren. Het WimperXL team hanteert een persoonlijke en praktische benadering, waardoor u zich gericht ontwikkeld tot een volwaardig Cosmetisch tandenbleek specialist.

Nazorg

Ook na de cursus kunt u altijd een beroep doen op ons Team wanneer u inhoudelijke of zakelijke vragen heeft over cosmetisch tanden bleken. Wij delen graag onze kennis en ervaring!

u krijgt een certificaat en een starterspakket zonder lamp(daar dient u zelf voor te zorgen of te bestellen in ons salon.

De kosten zijn 229 (excl. btw) met starterspakket inbegrepen

Vuur uw gegevens in: